Zaterdag 28 september 2024 - End of summer artsensymposium
Innovatie in praktijkmanagement voor huisartsen en artsen-specialisten

Schrijf je in voor het gratis artsensymposium, georganiseerd door Het Zekerhuis in samenwerking met PraktijkCoach/CareCoach, waar we de nieuwste ontwikkelingen in praktijkmanagement voor artsen verkennen. Bovendien werden voor dit symposium 3 punten accreditatie aangevraagd in rubriek: ethiek en economie. De locatie? De inspirerende kantoren van CareCoach: BORA coworking Blankenbergsesteenweg 10, 8377 Zuienkerke

8u30 - Ontvangst

De deuren openen om 8u30, waardoor je ruim de tijd hebt om je collega-artsen te ontmoeten en te netwerken voordat de sessies van start gaan. Geniet van een kopje koffie of thee terwijl je nieuwe connecties legt en ideeën uitwisselt.

9u00 - Dr. Jos Vanhoof & Johan Uvin

Bouwstenen voor een toekomstbestendige eerstelijn

Dr. Jos Vanhoof, huisarts en voorzitter van het Vlaams Artsensyndicaat.

  • Doctor in de genees-, heel- en verloskunde met specialiteit: huisartsengeneeskunde.
  • Expertise: expert in evaluatie en expertise van lichamelijke schade.
  • Praktijkopleider voor de universiteiten van Leuven, Gent, Antwerpen, Brussel en Hasselt.
  • Mede-oprichter van de artsengroep Zorgpoort Lommel en het Diagnosecentrum Lommel.

Presentatie in samenwerking met Johan Uvin. Johan is ondernemer in de ICT voor Healthcare, founder van PraktijkCoach/ CareCoach/ PatientSupportr, UMC fellow VUB. Hij zal de praktische invulling geven wat je nodig hebt qua tools, mensen en processen voor een optimale praktijk.

www.praktijkcoach.be

www.carecoach.be

9u45 Kenny & Mattijs van Het Zekerhuis

Optimalisatietechnieken voor je vennootschap + inzichten sociale voordelen RIZIV

Kenny en Mattijs zijn al een kleine 15 jaar bezig met het begeleiden van startende en gevestigde zelfstandige zorgverstrekkers. Als experts financiële planning en fiscale optimalisatie voor arstenvennootschappen zijn ze constant op zoek naar hedendaagse technieken om hun cliënteel van medici daarin te servicen. Op die manier willen ze de arts zichzelf en hun omgeving een stabiele, betrouwbare en financieel optimale situatie helpen creëren zodat hij/zij zich zorgeloos kan focussen op hun carrière.

www.zekerhuis.be

10u30 - Dr. Emma Coussens

Zoom in on skin: 3D bodymapping by SPOTWATCH

Dr.Emma Coussens is vast staflid van Dermatologie Maldegem en wordt samen met Dr. Vossaert en Dr. Lanssens beschouwd als een nationale experte op het gebied van dermoscopie en melanoomdiagnostiek. Ze stond als medisch adviseur mee aan de wieg van SPOTWATCH. Dit onafhankelijke en innovatieve centrum helpt artsen en patiënten een antwoord te bieden op de hoge nood aan totale huidcontroles en de overvolle agenda’s van artsen. 

www.spotwatch.be

10u45 Pauze

Het is tijd om even op adem te komen en te ontspannen tijdens onze pauze. Grijp de gelegenheid om te netwerken met je collega's, nieuwe inzichten te bespreken of gewoon even te ontspannen met een verfrissend drankje of een koffie.

11u00 - Astrid Weytens

Associëren in de artsenpraktijk – noodzaak van juridische omkadering

Astrid Weytens is advocaat en vennoot bij Obolos, een toonaangevend Gents advocatenkantoor dat garant staat voor topkwaliteit in de zakelijke en fiscale vermogensadvocatuur. 

www.obolos.be

 

11u30 - Magali Feys & Johan Uvin

De EHDS ( European Health DataSpace): delen van data en de toekomst van secundair gebruik van gezondheidsdata

Magali leidt het advocatenkantoor Acontrario uit Gent en is gespecialiseerd in alle aspecten van intellectueel eigendom, informatietechnologie, gegevensbescherming en gezondheidsrecht.

Daarnaast is Magali vrijwillig wetenschappelijk medewerker aan de Universiteit Gent, afdeling MetaMedica, waar ze haar promotieonderzoek uitvoert naar het secundaire gebruik van gezondheidsgegevens voor verder wetenschappelijk onderzoek.

www.acontrario.law

 

Presentatie in samenwerking met Johan Uvin. Johan zal het hebben over de praktische aanpak voor een veilig & GDPR-proof artsenpraktijk.

12u15: Q&A

Ben je nieuwsgierig naar meer details over een van de sessies die je zojuist hebt bijgewoond? Misschien wil je meer weten over de inhoud, de sprekers of hoe je de besproken onderwerpen kunt implementeren. Wat je vraag ook is, tijdens onze Q&A krijg je de tijd om ze te stellen.

12u30 - Lunch

Na alle informatie willen we je natuurlijk niet met een lege maag naar huis sturen. Daarom voorzien we een lichte lunch met frisse salades, heerlijke wraps en smaakvolle soep.

We willen jou er graag bij!

Je merkt het, we geven je tal van praktische inzichten en waardevolle tips mee en beloven je een boeiende voormiddag. Bovendien krijg je de kans om te netwerken met gelijkgestemde artsen en werden er 3 accreditatiepunten aangevraagd voor dit symposium in rubriek: ethiek en economie.

Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan nu gratis in!

We verwachten je in de kantoren van CareCoach: BORA coworking, Blankenbergsesteenweg 10, 8377 Zuienkerke

Ik schrijf me gratis in